Williams Pear

Onze Williams-parels zijn gevuld met voortreffelijk Williams-perenbrandewijn,  en heeft een indrukwekkende, delicate zachtheid. Onze partner, de Prinz-distilleerderij, gebruikt alleen peren die de ideale rijpheid hebben bereikt, met name een evenwichtige fruitige Willams-perenbrandewijn. De ongewoon lange opslag geeft het extra diepte en zachtheid.

Uitstekend bij gerechten zoals wild of gebraden, evenals pittige kaas en camembert.

U vindt het volledige boeket van de peren in onze parels en ze creëren elegante effecten bij vleesgerechten of koude gerechten zoals kaas- en vleeswarenschotels. Natuurlijk passen de Williams-parels perfect bij desserts (verplicht: de poire belle Hélène) en bij gâteaux en cakes. De Williams-parels verrijken apéritifs, cocktails en mixdranken met de elegante en volle fruitige smaak van de peer.

De parels zijn temperatuurbestendig tot 180 ° Celsius. Dit betekent dat ze zowel op ijs als in warme sauzen kunnen worden geserveerd. Ze zullen niet mengen met de rest van het gerecht totdat het gegeten is en op geen enkele andere manier het gerecht of de decoratie beïnvloedt.

Williams Pear

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Williams schnaps 40 % vol. alcohol, water, suiker, gemodificeerd zetmeel, verstevigend middel: calciumlactaat, zuurgraad regulator: appelzuur, verdikkingsmiddelen: pectine, natrium alginaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat

Allergenen: bevat sulfieten.
Opslag informatie:  bewaar op een droge plaats