Waar verkrijgbaar?

De producten van Wijnparels.eu zijn bij de volgende kanalen te koop:

Horesca Smulders

De kracht van dit familiebedrijf is, dat zij graag in gesprek gaan met de klant over lekkere, leuke en verrassende producten, waarmee jij je als klant kunt onderscheiden. Tevens bieden zij een breed assortiment streekproducten van Brabantse bodem, welke duurzaam, uniek én eerlijk zijn en tevens een bijdrage leveren aan de lokale economie. Doordat ze continue op zoek zijn naar beter, zijn zij ervan overtuigd dat jouw gasten vaker terugkomen.

Van den Hurk Eersel


250 m2 Om óntzettend hebberig van te worden, misschien is dat nog wel de beste omschrijving voor onze kookwinkel.

Vis bij Kim

Vis bij Kim is een moderne visspeciaalzaak die gevestigd is in de vershof aan de Kromstraat te Veldhoven. In de vershof is er buiten VIS een zeer ruim aanbod van versproducten waaronder vlees, groente, brood, kaas en noten waarbij kwaliteit en service voorop staat.

Van der Heijden wijnen en gedestilleerd

Wijnen en whisky bestelt u bij wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd. Hier vindt u kwalitatief hoogwaardige wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd in Eindhoven is mede-eigenaar van een groep van samenwerkende wijninkopers onder de naam Les Généreux.

't Kaaswinkeltje

't Kaaswinkeltje is sinds 1985 gevestigd aan de Aalsterweg 46 in Eindhoven. In 1998 is de winkel grondig verbouwd, waarbij de ruimte is vergroot, om de klanten een uitgebreider assortiment te kunnen bieden. In 2014 was het weer tijd om de winkel in een nieuw fris jasje te steken. Ook hebben we het assortiment aangepast aan de wensen van de klant.

Delicious store Eindhoven

Welkom bij delicious store, uw ambachtelijke delicatessenwinkel voor authentieke Italiaanse en Spaanse hammen, fijne charcuterie van Belgische tophuizen, een mooie selectie Nederlandse en buitenlandse kazen en een mooie bij onze producten passende collectie Italiaanse wijnen exclusief voor u geselecteerd.

G&B Yerseke B.V.

G&B staat bekend om haar breed assortiment in vis, schaal- en schelpdieren, vlees en overige producten, zoals brood, friet, sauzen, oliën, noten, kazen en diverse zuivelproducten.

Visspeciaalzaak Timmers

Visspeciaalzaak Timmers staat voor kwaliteit, service en advies! Wij helpen u graag iets bijzonders op tafel te zetten. We hebben een ruim aanbod verse vis, waar u 7 dagen in de week van kunt genieten. Onze voorraden zijn afgestemd op de dagverkoop, waardoor er dagelijks aanvoer van verse vis is. Visspeciaalzaak Timmers garandeert een zeer hoge kwaliteit van al onze visproducten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op ieder moment van de dag genieten van een heerlijk gebakken visje!

Céstbon Eindhoven

De winkel is gezellig en overzichtelijk, met een sfeer zoals die in een speciaalzaak moet zijn. Een goede speciaalzaak kenmerkt zich door vakkundige medewerkers en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn dan ook gecertificeerd, wat betekent dat de processen plaatsvinden volgens de huidige normen. Over onze certificering met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit kunt u hier meer lezen. Ons assortiment bestaat uit diverse productcategorieën die wij met zorg selecteren. Iedere klant is bij ons bijzonder, en dat zult u merken als u onze winkel bezoekt!

Aris Zwarthoed viswinkel

Kwaliteit, passie, vakmanschap en vriendelijkheid vormen de kernwaarden van Aris Zwarthoed Viswinkel.

Kaas en Ko

Kaas en Ko gaat over kaas: Hollandse kaas en buitenlandse kaas en daarnaast nog over veel meer delicatessen en speciaalbieren.

Plank traiteur en bistro

Bij PLANK houden ze van goeie verhalen. Daarom maken ze borrelplanken en unieke gerechtjes waar een verhaal achter zit. Altijd met liefde bereid. Want hoe begint elk goed verhaal meestal? Inderdaad: met liefde.