The Famous Steal

Verfrissende limoenlikeurparels gevuld met handgemaakte likeur uit Westfalen. Zure smaken zijn leuk! En verfrissend Onze zure likeuren zijn een hit in elk glas of bij elk ijsje, vooral bij warm weer. – bewaar op een droge plaats De parels zijn gevuld met limoenlikeur van onze partner The Famous Steal, die beroemd is onder de mensen met hun vinger op de pols voor zijn handgemaakte likeur die erg in de mode is.

De fijne zuurgraad vormt een groot contrast met velen desserts en is een hoogtepunt in een mixdrankje of cocktail. En als je van zure smaken houdt, kan dat geniet er gewoon zelf van.

Ervaar de speciale fruitigheid van onze limoenlikeurparels, die een groot contrast vormen met zoete gerechten en desserts fijne zure smaak. Ze zorgen voor een bijzondere frisheid in gemengde drankjes of cocktails, wat de smaakpapillen versterkt. En als je dapper genoeg bent: geniet er gewoon zelf van.

The Famous Steal

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Limoenlikeur 18% vol. alcohol, water, suiker, gemodificeerd zetmeel, verstevigend middel: calciumlactaat, zuurgraad regulator: appelzuur, verdikkingsmiddelen: pectine, natrium alginaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat

Allergenen: bevat sulfieten.
Opslag informatie:  bewaar op een droge plaats