Pinot Noir

Rosé parels gevuld met een pittige en fruitige Pinot Noir uit de Palts regio van Duitsland.

Ze zijn lichtroze – maar hebben het volledige spectrum van smaken. Onze parels zijn gemaakt met volle roséwijn – een voortreffelijke Pinot Noir uit de Wageck-wijngaard in de Duitse deelstaat Palts. Deze wijn valt op met zijn speciale, fruitige aroma’s. Dit komt omdat de rode kleur van de druivenschil niet is gebruikt tijdens de productie is de complexiteit van een rode wijn niet weggelaten.

Geniet ervan met lichte vlees- of visgerechten of zelfs koud met kaasschotels. Je geeft niet alleen fruit en ijs desserts roze kleuraccenten, maar ook een verrassend grote overvloed aan aroma’s. Cocktails en mixdranken winnen aan verfijning en complexiteit met de parels. Natuurlijk zijn ze dat ook zeer geschikt om alleen te genieten.

De fruitige roze parels vallen op elke hapjes. Uitstekend bij vis zoals zalm of oesters.

Ze voegen iets speciaals toe aan fruit en ijs desserts en zijn een smakelijk hoogtepunt op verfijnde desserts

De wijnparels zijn temperatuurbestendig tot 180 ° Celsius. Dit betekent dat ze zowel op ijs als in warme sauzen kunnen worden geserveerd. Ze zullen niet mengen met de rest van het gerecht totdat het gegeten is en op geen enkele andere manier het gerecht of de decoratie beïnvloedt.

Pinoit Noir

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Rosé wijn 11,5 vol. alcohol, water, suiker, gemodificeerd zetmeel, verstevigende agent: calciumlactaat, zuurteregelaar: appelzuur, verdikkingsmiddelen: pectine, natrium alginaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat

Allergenen: bevat sulfieten.
Opslag informatie:  bewaar op een droge plaats