Frey Chardonnay

Parels van zoete ijswijn gevuld met fruitige Chardonnay ijswijn van de Frey wijnmakerij.

IJswijn is de zoete essentie van bevroren druiven die alleen in de winter worden geoogst, geperst en geplet bij temperaturen ver onder nul. De Frey-wijnmakerij uit Essingen in de Pfalz, bekend om zijn bekroonde zoete wijnen, creëerde de voortreffelijkeChardonnay ijswijn voor deze parels.

De Chardonnay maakt indruk met zijn typische bloemen- en aardse aroma’s in deze verfijnde samenstelling van verfijnde zoetheid, lichte zuurgraad en een intense fruitigheid. Ervaar en proef een zonnige herfstdag in de fruittuin terwijl u geniet van deze uitzonderlijke parelcreatie.

De ijswijnparels vormen een prachtig zoet contrast met vlees- of visgerechten, gaan perfect samen met kaas en natuurlijk met desserts. In gemengde drankjes of cocktails vormen de kleine fruitbollen de zoete hoogtepunten. Of geniet er puur van!

De ijswijnparels vormen een prachtig zoet contrast wanneer geserveerd met vis- en vleesgerechten en op natuurlijke wijze harmoniseren uitstekend met ijs en desserts.

De wijnparels zijn temperatuurbestendig tot 180 ° Celsius. Dit betekent dat ze zowel op ijs als in warme sauzen kunnen worden geserveerd. Ze zullen niet mengen met de rest van het gerecht totdat het gegeten is en op geen enkele andere manier het gerecht of de decoratie beïnvloedt.

Frey Chardonnay

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Zoete wijn,water, suiker, gemodificeerd zetmeel, verstevigende agent: calciumlactaat, zuurteregelaar: appelzuur, verdikkingsmiddelen: pectine, natrium alginaat, conserveermiddel: kalium sorbaat

Allergenen: bevat sulfieten.
Opslag informatie:  bewaar op een droge plaats