Chardonnay

Onze Chardonnay-parels zijn gevuld met een voortreffelijk Chardonnay uit de Palts regio van Duitsland, die indruk zal maken op zijn diepte en complexiteit. Onze partner, de Wageck-wijngaard uit de regio Palts, rijpt zijn Chardonnay met natuurlijke gistculturen uit de wijngaard in kleine vaten gemaakt van Franse eik. Hierdoor krijgt het aroma van de wijn extra complexiteit en diepte. Daarom zijn ze bijna te goed om er niet alleen van te genieten. Toch raden we ze nog steeds aan met visgerechten, sauzen of kaas of vleeswaren. Ze geven desserts een zachte, aromatische accenten en geven hun volle smaak af op ijs nadat ze zijn gekoeld.

De aroma’s van deze Chardonnay-parels zijn geweldig bij visgerechten en koude gerechten. Op ijs – licht gekoeld – laten ze vervolgens los al hun smaak in de mond.

De wijnparels zijn temperatuurbestendig tot 180 ° Celsius. Dit betekent dat ze zowel op ijs als in warme sauzen kunnen worden geserveerd. Ze zullen niet mengen met de rest van het gerecht totdat het gegeten is en op geen enkele andere manier het gerecht of de decoratie beïnvloedt.

Chardonnay

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Witte Wijn 10,5 vol. alcohol,
water, suiker, gemodificeerd zetmeel, verstevigende agent: calciumlactaat, zuurteregelaar: appelzuur, verdikkingsmiddelen: pectine, natrium alginaat, conserveermiddel: kalium
sorbaat

Allergenen: bevat sulfieten.
Opslag informatie:  bewaar op een droge plaats