Vi Rei Tinto

Levendige rode wijnparels gevuld met een volle cuvée gemaakt van Merlot, Shiraz en Manto Negro uit Mallorca. Badend in de zon en gezegend door de zoute mediterrane bries, hebben deze rode wijnparels een vleugje van de verleidelijke smaken van wilde kers, rijpe vijgen en pruimen, evenals zwarte peper en kruidnagel.
Een sappige biefstuk met een garnituur die eruitziet als kostbare edelstenen; hertenvlees versierd met wijnparels of robijnrood reflecties op je voortreffelijke kaasplank: de Spaanse wijnparels zullen het hoogtepunt van je culinaire genot zijn. Ze zijn ook een speciale gastronomische traktatie op een bosbessen meringue, perencompote, Bourbon vanille-ijs ofgeglazuurde chocoladetaart.

Sterke fruitige smaken van wilde kers, volledig rijpe vijgen en
pruimen worden aangevuld met fijne kruiden zoals zwartpeper en kruidnagel.

De wijnparels zijn temperatuurbestendig tot 180 ° Celsius. Dit betekent dat ze zowel op ijs als in warme sauzen kunnen worden geserveerd. Ze zullen niet mengen met de rest van het gerecht totdat het gegeten is en op geen enkele andere manier het gerecht of de decoratie beïnvloedt.

Vi Rei

Inhoud: 100g

Ingrediënten:
Rode wijn (bevat sulfieten), water, fructose, sint-jansbrood gom, xanthaangom, natrium carboxymethylcellulose, gemodificeerd zetmeel, verstevigende agent: calciumlactaat, zuurgraad regulator: appelzuur, verdikkingsmiddelen: xanthaangom, natriumalginaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat

Allergenen: bevat sulfieten.
Opslag informatie:  bewaar op een droge plaats